Preskoči vijesti

Vijesti

Slika GEOF webmaster
Natječaj za dodjelu Nagrade Geodetskog fakulteta i Nagrade dekana Geodetskog fakulteta
napisao/la geof webmaster - Ponedjeljak, 15 Srpanj 2019, 13:37
 

U svrhu poticanja rada i zalaganja studenata u svladavanju nastavnog gradiva i postizanju što boljeg uspjeha u nastavi te u svrhu poticanja znanstvenog i kreativnog rada, studentima Geodetskog fakulteta dodijelit će se nagrade za postignut odličan uspjeh, odnosno za najbolje pisane radove.

Više o uvjetima natječaja možete pročitati ovdje.

 
Slika GEOF webmaster
Poziv na okrugli stol projekta GEOMSAT, petak, 12.7.2019. u 11 sati
napisao/la geof webmaster - Srijeda, 10 Srpanj 2019, 06:34
 
Okrugli stol projekta "Istraživanje recentnih regionalnih i lokalnih geodinamičkih procesa na području Republike Hrvatske primjenom suvremenih satelitskih geodetskih metoda (GEOMSAT)" održat će se u petak, 12. srpnja 2019. s početkom u 11 sati u predavaonici 121 na 1. katu Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Kačićeva 26. 
 
Cilj okruglog stola je upoznati zainteresiranu javnost i znanstvenu zajednicu o napretku i smjerovima projektnog istraživanja. Bilo bi nam zadovoljstvo da svojim dolaskom te sudjelovanjem u raspravi doprinesete uspješnoj realizaciji projekta "GEOMSAT". 
 
Više informacija na http://geomsat.geof.hr.
 
Slika GEOF webmaster
111. OGC Technical Committee + EO Summit + EO4GEO Progress Meeting
napisao/la geof webmaster - Nedjelja, 23 Lipanj 2019, 14:49
 

  

U Leuvenu, Belgija, od 24.-28 lipnja 2019. istovremeno se održavaju 111TH OGC TECHNICAL COMMITTEE, prvi eoSUMMIT i treći EO4GEO Progress Meeting. Navedena događanja okupiti će više od 300 stručnjaka koji će na navedenim skupovima raspravljati o različitim aspektima uporabe podataka i servisa opažanja zemlje iz svemira. Na navedenim skupovima, kao članovi EO4GEO konzorcija sudjeluju i predstavnici Geodetskog fakulteta, prof. dr. sc. Željko Bačić i doc. dr. sc. Vesna Poslončec-Petrić. Više o navedenim skupovima možete naći na web stranicama http://ogcmeet.org/ i http://www.eo4geo.eu/eo-summit/ .

 
Slika GEOF webmaster
15th ICGC
napisao/la geof webmaster - Utorak, 18 Lipanj 2019, 08:38
 

Hrvatsko kartografsko društvo i Geodetski fakultet organiziraju 15. međunarodnu konferenciju o geoinformacijama i kartografiji od 26. do 29. 9. 2019. u Zagrebu, Vodnjanu, Puli, na Brijunima i u Veneciji. 

Detaljne informacije i prijave na www.kartografija.hr

 
Slika GEOF webmaster
Natječaj za upis na Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO
napisao/la geof webmaster - Petak, 7 Lipanj 2019, 12:34
 

Sveučilište u Zagrebu, Centar za poslijediplomske studije raspisuje natječaj za upis na Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO za stjecanje akademskog naziva: sveučilišni specijalist/specijalistica intelektualnog vlasništva

u akademskoj godini 2019./2020. Natječaj se nalazi i na web stranicama studija Intelektualno vlasništvo: http://intvla.unizg.hr/

Natječaj možete pročitati ovdje.

Plakat možete vidjeti ovdje.