AMCA-GEOF - Hrvatska udruga bivših studenata i prijatelja Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

POČETNA POVIJEST | O UDRUZI | NOVOSTI | AMAC UNIZG POSTANI ČLAN KONTAKT

Pri fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu osnovane su ili se osnivaju AMAC/AMCA udruge koje okupljaju svoje bivše studente. S druge strane, nekadašnji članovi našeg Sveučilišta koji žive i djeluju van granica naše zemlje osnovali su svoje udruge diljem svijeta. Svaka od tih udruga ima svoje pojedinisti organizacije i djelovanja, ali im je svima zajednička zadaća okupljanje svojih alumnija i promicanje alumni ideje među sadašnjim i budućim članovima. AMAC/AMCA udruge u zemlji i neformalno su objedinjene pod nazivom AMAC Domus, a udruge osnovane u inozemstvu pod nazivom AMAC Mundus.

Geodetski fakultet ima alumni udrugu, koju su osnovali bivši studenti samostalno. Fakultet je pokrenuo inicijativu za osnivanje. Svi zainteresirani se pozivaju da se prijave na ovaj intranet.

Za prijavu je potrebno kreirati korisnički račun na sustavu i prijaviti se na intranet Alumni. Svoje podatke unesite u profil, a ideje i prijedloge na odgovarajućem forumu. Ako bude dovoljno zainteresiranih Fakultet će podržati osnivanje udruge.

Ovaj intranet također može poslužiti za ostvarivanje bolje suradnje Fakulteta s bivšim studentima. Na odgovarajućem forumu možete postavljati pitanja dekanu.