Vodič za studente - korisne informacijeGuide for Students - useful information

Život na i oko fakulteta

Prijavnice za ispite?

Studenti preddiplomskog i diplomskog studija ispite prijavljuju putem Studomata. Prijavnice ne treba kupovati.

Gdje se može fotokopirati?

U suterenu fakulteta postoji kopiraonica KopiMax. Radno vrijeme je radnim danom od 8:30 – 16:30, vikendom ne radi. Telefon (01) 4826 192.

Knjižnice

Geodetski fakultet, Arhitektonski fakultet i Građevinski fakultet imaju zajedničku knjižnicu. Nalazi se u prizemlju (soba 56). U knjižnici možete posuđivati knjige i učiti od ponedjeljka do četvrtka od 8:00–18:00, a petkom od 8:00–15:00. Elektronski katalog nalazi se na adresi http://library.foi.hr/m3/kupit.asp? B=409&dlib=1. Na Fakultetu postoje i zavodske knjižnice i knjižnica Opservatorija Hvar.

Nacionalna i sveučilišna knjižnica (01/6164 078) nalazi se u Ulici Hrvatske bratske zajednice. Više o upisima možete naći na stranicama http://www.nsk.hr/upis-2/. Godišnja članarina za studente je 100 kuna. To će vam omogućiti nesmetan ulaz, učenje i posuđivanje nekih knjiga sljedećih godinu dana.

Knjižnica posjeduje i garderobu, caffe-bar, a na najvišem katu i restoran u kojem možete ručati. Knjižnica radi radnim danima od 8 do 21 h, a subotom od 9 do 14 h.

Što u slučaju bolesti ili sistematskog pregleda?

U slučaju zdravstvenih problema javite se nadležnoj liječnici Geodetskog fakulteta dr. Maji Juroš, Hirčeva 1, tel: 01 2304 372, parni datumi prije podne, neparni poslije podne.

Svi studenti prve godine preddiplomskog studija obvezno pristupaju sistematskom pregledu prema rasporedu na oglasnoj ploči. Bez obavljenog sistematskog pregleda ne može se testirati prva godina preddiplomskog studija.

Ako imate probleme sa zubima javite se u Dom zdravlja Zagreb - Centar, Martićeva 63A/II kat. Nadležna stomatologinja za Geodetski fakultet je dr. Irena Stolić. Telefon je (01) 4603 631.

Gdje se može nešto pojesti i popiti na Fakultetu i okolici?

Kantina Fakulteta nalazi se u sklopu restorana Odeon. Ulaz je moguć s vanjske strane Fakulteta iz Klaićeve ulice ili u samoj zgradi u prizemlju. Restoran radi od 09:30 – 17:00. Tu možete jesti i piti s iksicom ili bez nje.

Na uglu Klaićeve i Kačićeve ulice nalazi se samoposluga Diona.

Preko puta Fakulteta smješten je caffe-bar Team Club.

Prehrana s iksicom moguća je i u obližnjoj studentskoj menzi Akademije likovnih umjetnosti (Ilica 85), kantini Superfaks Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta (Pierottieva 6), Restoranu Studentskog centra (Savska 25).

Za više informacija o Studentskom centru Zagreb, poput položaja ostalih menzi i informacija o Student-servisu, posjetite http://www.sczg.hr/.

Sport na Fakultetu

Ovisno o vašim sposobnostima, volji i želji za rekreacijom možete se uključiti i postati članom nogometne ekipe, košarkaške ekipe ili se priključiti veslačima Geodetskog fakulteta. Obratite se nastavniku tjelesne i zdravstvene kulture ili voditeljima sekcija. Više informacija možete naći na web-stranicama Studentskog zbora http://student.geof.unizg.hr.


Sadržaj održava: Prodekan za nastavu i studente