Vijesti

Radionica o internacionalizaciji visokog obrazovanja

 
 
Slika GEOF webmaster
Radionica o internacionalizaciji visokog obrazovanja
napisao/la geof webmaster - Subota, 19 Studeni 2016, 12:30
 

U organizaciji Geodetskog fakulteta, u ponedjeljak 7. studenog održati će se u Vijećnici AGG fakulteta radionica o internacionalizaciji visokog obrazovanja. Uvodno će biti održana dva predavanja: 

O internacionalizaciji visokog orbazovanja  - mr. sc. Loredana Maravić, voditeljica službeu Upravi za visoko obrazovanje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i

Aktivnosti Ureda za EU projekte Sveučilišta u Zagrebu i aktualni natječaji - Vesna Kotarski, dipl. oec., voditeljica Ureda za EU projekte Sveučilišta u Zagrebu.

U nastavku je predviđena diskusija na kojoj će sudjelovati predstavnici pet tehničkih fakulteta (Arhitektonskog, Građevinskog, Rudarsko-geološko-naftnog, Prometnih znanosti i organizatora Geodetskog fakultet)

 Ovo je druga u nizu planiranih koje imaju za cilj povećati intenzitet međunarodne suradnje Geodetskog fakulteta na svim razinam, od mobilnosti studenata, nastavnika i suradnika, povećanja broja međunarodnih projekata na kojima fakultet sudjeluje do proširenja suradnje s partnerskim institucijama na svim područjima djelovanja.