Vijesti

Poziv na Javno predstavljanje znanstveno-istraživačkog projekta GEOMSAT

 
 
Slika GEOF webmaster
Poziv na Javno predstavljanje znanstveno-istraživačkog projekta GEOMSAT
napisao/la geof webmaster - Ponedjeljak, 4 Veljača 2019, 10:08
 

Pozivamo vas na Javno predstavljanje znanstveno-istraživačkog projekta pod nazivom „Istraživanje recentnih regionalnih i lokalnih geodinamičkih procesa na području Republike Hrvatske primjenom suvremenih satelitskih geodetskih metoda“ (GEOMSAT), kojeg je nositelj Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, voditelj prof. dr. sc. Boško Pribičević, a prihvaćen je i financiran od strane Hrvatske zaklade za znanost (HRZZ).

Kako je projekt interdisciplinarnog karaktera (geodezija, geologija, geofizika-seizmologija), u istraživačku grupu uključeni su znanstvenici iz tri visoko školske ustanove iz Hrvatske (Sveučilište u Zagrebu - Geodetski fakultet (GEOF), Rudarsko-geološko-naftni fakultet (RGN) i Prirodoslovno-matematički fakultet – Geofizički odsjek (PMF)), te jedne visoko školske ustanove iz Slovenije (Sveučilište u Mariboru, Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo (FGPA)).

Na Javnom predstavljanju projekta sudionici skupa biti će upoznati s glavnim ciljevima istraživanja, planiranim aktivnostima i očekivanim rezultatima.

Javno predstavljnje projekta održat će se 08.02.2019. (petak) u 12 sati na Geodetskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Kačićeva 26, u predavaonici 121, 1. kat.