Zapošljavanje

ISPRAVAK NATJEČAJA: Asistent od 2. listopada 2019.

 
 
Slika GEOF webmaster
ISPRAVAK NATJEČAJA: Asistent od 2. listopada 2019.
napisao/la geof webmaster - Petak, 4 Listopad 2019, 10:24
 

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

GEODETSKI FAKULTET

Fakultetsko vijeće

 

objavljuje

 

 

ISPRAVAK NATJEČAJA

 

objavljenog u Narodnim novinama br. 92 od 2. listopada 2019. godine, u Jutarnjem listu br. 7590, na interntskoj stranici Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i na službenom portalu Europskog istraživačkog prostora (Euraxess) 

 

Umjesto dijela teksta koji glasi:

  1. “jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u suradničkom zvanju - asistent, u znanstvenom području: Tehničke znanosti, znanstveno polje: Geodezija, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Katedri za geoinformacije Zavoda za kartografiju i fotogrametriju Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.”

treba stajati:

  1. “jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u suradničkom zvanju - asistent, u znanstvenom području: Tehničke znanosti, znanstveno polje: Geodezija, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Katedri za analizu i obradu geodetskh mjerenja Zavoda za geomatiku Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.”

Sve informacije o uvjetima i postupku natječaja objavljene su i nalaze se na internetskoj stranici Geodetskog fakulteta Sveulčilišta u Zagrebu http://www.geof.unizg.hr/mod/forum/discuss.php?d=2153

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja dostavljaju se u roku od 30 dana od objave natječaja na adresu: Sveučilište u Zagrebu Geodetski fakultet, Kačićeva 26, 10 000 Zagreb. Rezultati natječajnog postupka objavit će se na službenoj internetskoj stranici Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu http://www.geof.unizg.hr/mod/forum/discuss.php?d=2153