Vijesti

European Space Expo u Zagrebu u specijalnim brojevima Svemirskog žurnala

 
 
Slika GEOF webmaster
European Space Expo u Zagrebu u specijalnim brojevima Svemirskog žurnala
napisao/la geof webmaster - Srijeda, 17 Lipanj 2015, 14:20
 

EXPOOd 12. – 21. lipnja na Trgu bana Jelačića održava se „European Space Expo“ besplatna interaktivna izložba koja prikazuje usluge i primjene glavnih europskih svemirskih programa u domenama satelitske navigacije (Galileo, EGNOS) i promatranja Zemlje (Copernicus). Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj je nositelj izložbe, neposredni organizator francuska tvrtka FDC, a lokalni partneri su Geodetski fakultet i Institut za GIS. Više informacija o izložbi dostupno je na web-stranici http://ec.europa.eu/growth/sectors/space/expo/index_en.htm i u specijalnim brojevima e-novine „Svemirski žurnal“ koji tijekom izložbe izlazi u dvodnevnom ritmu.

Geodetski fakultet podupire izložbu i projektom podrške izložbi koji se financira iz programskih sredstava za akademsku godinu 2014./15. Pozivamo Vas da posjetite European Space Expo, a novosti vezane za izložbu možete pročitati iz prva tri specijalna broja Svemirskog žurnala koje možete otvoriti klikom na naslovne stranice istih.

Svemirski žurnal No.35-Specijalni broj 1 Svemirski žurnal No.37-Specijalni broj 2 Svemirski žurnal No.37-Specijalni broj 3