Vijesti

Ljetne radionice Ericssona Nikole Tesle: Summer Camp 2016

 
 
Slika GEOF webmaster
Ljetne radionice Ericssona Nikole Tesle: Summer Camp 2016
napisao/la geof webmaster - Utorak, 19 Travanj 2016, 21:24
 

 U srijedu, 27. travnja 2016. u predavaonici 116 s početkom u 12:00 održat će se prezentacija Ljetne radionice Ericssona Nikole Tesle: Summer Camp 2016 na kojoj će još jednom imati priliku sudjelovati 3 izabrana studenta Geodetskog fakulteta. Oni će tijekom 5 tjedana ljetne radionice raditi na konkretnim projektima u kompanijskom okruženju Ericssona Nikola Tesle te tako steći određeno radno iskustvo. Rad će se simbolično honorirati, a najbolji student dobit će ponudu za nastavak rada u kompaniji nakon završetka studija.

Kratku prezentaciju održat će dr. sc. Saša Dešić koji je ujedno voditelj i organizator radionice. Pozivaju se svi studenti Geodetskog fakulteta, naročito studenti diplomskog studija, da prisustvuju prezentaciji kako bi se upoznali s osnovnim idejama Ljetne radionice i mogućnostima koje se otvaraju njenim pohađanjem.

Više o navedenoj radionici možete pročitati ovdje (Rokovi za prijavu na navedenoj stranici se ne odnose na studente Geodetskog fakulteta. Za studente Geodetskog fakulteta rok za prijavu će biti do 2.5.2016. u 10 sati).