Vijesti

Danubius Young Scientist Award 2016

 
 
Slika GEOF webmaster
Danubius Young Scientist Award 2016
napisao/la geof webmaster - Subota, 30 Travanj 2016, 19:55
 

Objavljen je natječaj za dodjelu nagrada najboljim mladim znanstvenicima iz područja Dunavske regije za 2016. godinu Danubius Young Scientist Award 2016. Dodijelit će se 14 nagrada, svaka u iznosu od 1.200 eura, i to četrnaestorici mladih znanstvenika - po jednom znanstveniku iz svake zemlje koja je dio Dunavske regije (Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Hrvatska, Mađarska, Moldavija, Njemačka, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Srbija i Ukrajina). Svakog kandidata mora nominirati njegova znanstvena organizacija (sveučilište, akademija i sl.).

Broj nominacija po znanstvenoj organizaciji limitiran je na tri kandidata, koji moraju biti s različitih fakulteta ili odjela, instituta ili istraživačkih skupina unutar određene organizacije. Međunarodni stručni žiri utvrdit će konačnu rang-listu svih pristiglih nominacija te će najviše rangirani kandidat iz svake zemlje biti predložen za dodjelu nagrade.

S obzirom na to da kandidate nominira matično Sveučilište, a Fakultet Sveučilištu molimo da prijedloge sa svom potrebnom dokumentacijom dostavite najkasnije do srijede 4. svibnja 2016. Uredu za međunarodnu suradnju - doc.dr.sc. Vesni Poslončec-Petrić.

Natječaj možete preuzeti ovdje, a više informacija možete pronaći na sljedećoj web stranici: http://www.idm.at/projekte/preise/danubius-young-scientist-award