Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

2. Dan karijera Geodetskog fakulteta

Poštovane studentice i studenti,

Centar za razvoj karijera Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Državnom geodetskom upravom, Hrvatskom komorom ovlaštenih inženjera geodezije, Hrvatskom udrugom poslodavaca i Hrvatskom udrugom bivših studenata i prijatelja Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (AMCA-Geof) organizira 2. Dane karijera Geodetskog fakulteta koji će se održati online putem Microsoft Teams platforme, u četvrtak 23. rujna 2021. s početkom u 10:00 sati.

Dani karijera namijenjeni su svim zainteresiranim studentima Geodetskog fakulteta. Cilj Dana karijera je omogućiti izravnu komunikaciju poslodavaca i studenata, upoznati studente sa stanjem na tržištu rada u Republici Hrvatskoj, pripremiti ih i podržati u planiranju karijere. Ove godine, osim pružanja prilike studentima da se upoznaju s predstavnicima tvrtki iz područja geodezije i geoinformatike i raspitaju o mogućnostima obavljanja stručne prakse, kao i mogućnostima stalnog zaposlenja, održat će se radionice iz područja geodezije i geoinformatike te predavanja s ciljem pripreme studenata za razgovor za posao i izradu što kvalitetnijih životopisa i molbi.

Molimo studentice i studente zainteresirane za sudjelovanje na Danu karijera da zaključno do ponedjeljka, 20. rujna 2021. godine ispune Predregistracijski obrazac . Ova predregistracija služi nam kako bismo stekli uvid u broj osoba zainteresiranih za sudjelovanje.


Preuzmite program

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close