Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Ekscentar

This post is also available in: English (Engleski)

Ekscentar je časopis studenata Geodetskog fakulteta, znanstvenog, popularno-znanstvenog i edukativnog karaktera. Tematski se objavljuju radovi iz područja geodezije i geoinformatike te srodnih znanstvenih disciplina (astrononomije, aeronautike, geofizike, građevinarstva, arhitekture i sl.). Ekscentar redovno izlazi od 1997. godine i, osim studenata, čitaju ga i pretplatnici Geodetskog lista. Časopis izlazi jednom godišnje.

Izdaje ga Studentski zbor Geodetskog fakulteta, zasnovan je na volonterskom radu studenata i u potpunosti je besplatan svim čitateljima. Autori članaka su studenti, profesori i asistenti matičnog fakulteta te domaći i inozemni stručnjaci iz područja geodezije i geoinformatike. Ekscentar je član The Bibliographia Cartographica Berlin, Directory of open access journals.

Radovi koje se objavljuju u časopisu su znanstveno-stručnog karaktera:
1. izvorni znanstveni rad
2. pregledni znanstveni rad
3. stručni rad
4. izvještaji sa znanstvenih i stručni skupova
5. ostali radovi – uključuju tematski diferencirane članke (novosti,studentske i sportske članke i osvrte,izvještaje s praksi,putovanja i drugo)

Dosada je izašlo 20 brojeva !
Potrebno je i naglasiti da su 3 broja dobila Rektorovu nagradu – 11., 19. i zadnji 20. broj

Ekscentar se može naći i u digitalnom obliku na stranicama Hrčka ( https://hrcak.srce.hr/ekscentar ) i na stranicama ISSUU ( https://issuu.com/ekscentar/docs ).

UREDNIŠTVO 2019./2020. :
Glavna urednica: Katarina Franulović
Ostali članovi: Luka Crnčec, Josipa Humski,Marijana Križić, Hrvoje Maslać, Dominik Miletić

KONTAKT: Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Kačićeva 26 / V. Kat
10 000 Zagreb
e -mail: ekscentar@geof.hr

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close