Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Ustroj

This post is also available in: English (Engleski)

Organizacija rada na Fakultetu odvija se putem ustrojstvenih jedinica:

Zavod za geomatiku

Zavod za geomatiku Geodetskog fakulteta obavlja nastavnu, znanstvenu i stručnu djelatnost primarno u okviru područja tehničkih znanosti, polja geodezije, grane pomorska, satelitska i fizikalna geodezija te grane geomatika.

Katedre:

 

Saznajte više

Zavod za kartografiju i fotogrametriju

Zavod za kartografiju i fotogrametriju Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ustrojen je 2005. godine spajanjem dvaju postojećih Zavoda, Zavoda za fotogrametriju (osnovan 1941. godine) i Zavoda za kartografiju (osnovan 1956. godine).

Katedre:

 

Saznajte više

Zavod za primijenjenu geodeziju

Nastavna, znanstvenoistraživačka i stručna djelatnost odvijaju se u okviru katedri kao sastavnica Zavoda. Djelatnici Zavoda aktivno sudjeluju u radu Tehničkog odbora TO 172 Optika i optički instrumenti te TO 211 Geoinformacije/Geomatika pri Hrvatskom zavodu za norme (HZN).

Katedre:

 

Saznajte više

Opservatorij Hvar

Opservatorij Hvar je ustrojstvena jedinica Fakulteta s posebnim sustavom financiranja, a osnovna mu je djelatnost znanstveno-istraživački rad iz područja prirodnih znanosti, znanstvenih polja fizike i geofizike, znanstvena grana astronomija i astrofizika.

Predstojnik opservatorija je dr. sc. Domagoj Ruždjak.

Zamjenica predstojnika je dr. sc. Mateja Dumbović.

Ostali članovi opservatorija su:

 

Saznajte više

Dekanat

Dekanat je ustrojstvena jedinica koja obavlja pravne, financijsko-računovodstvene, administrativne, informatičke, tehničke i pomoćne poslove od zajedničkog interesa za sve ustrojstvene jedinice Fakulteta. Rad u Dekanatu ustrojava i nadzire tajnik.

Odjeli:

 

Saznajte više

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close