Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Vodič za studente

This post is also available in: English (Engleski)

Ovaj mali Vodič za studente (preuzmi PDF) nastao je kako bismo vama, studetima, olakšali snalaženje u prostoru i studentskim zadacima. Dakle, pokušat ćemo vam pružiti osnovne informacije o samoj zgradi, ustroju, djelovanju Fakulteta. Ponudit ćemo vam savjete kako što učinkovitije savladavati zadatke i kako uspješno položiti ispite. Ipak, o vama najviše ovisi koliko će uspješno biti vaše studiranje.

Školovanje geodetskih stručnjaka u Hrvatskoj započelo je prije mnogo godina. O tome svjedoči udžbenik Martina Sabolovića: Exercitationes Gaeodeticae, izdan na latinskom jeziku u Varaždinu daleke 1775. godine. Upravo ste Vi, svojim uspjehom u školovanju, dobili priliku ulaska u svijet suvremene geodezije i geoinformatike.

Napomena

Informacije izložene u ovom vodiču podložne su promjenama, ovisno o potrebama Fakulteta, o čemu će studenti biti pravodobno obaviješteni.

Sve Vaše ideje i prijedlozi bit će dragocjeni za poboljšanje ovdje izloženih informacija.

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close