Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Osiguravanje kvalitete

Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Geodetskog fakulteta odgovorno je za provođenje postupka osiguranja kvalitete u svim područjima djelovanja Fakulteta.

Povjerenstvo provodi strateško planiranje i predlaže smjernice i postupke osiguranja i poboljšanja kvalitete. Povjerenstvo predlaže dekanu i Fakultetskom vijeću konkretne projekte i aktivnosti te potiče inovacije i razvoj u svrhu osiguranja i poboljšanja kvalitete. Povjerenstvo predlaže kriterije, standarde i postupke praćenja kvalitete te priručnik sustava osiguranja kvalitete. Povjerenstvo organizira, koordinira i provodi postupke vrednovanja i razvija unutarnje mehanizme osiguravanja i unapređivanja kvalitete Fakulteta. Povjerenstvo Fakulteta u suradnji sa sveučilišnim Odborom za upravljanje kvalitetom i ostalim nadležnim tijelima Sveučilišta i Fakulteta provodi i koordinira postupke vrednovanja i razvija unutarnje mehanizme osiguravanja i unapređenja kvalitete Fakulteta uz suglasnost Fakultetskog vijeća.

 

Sastav povjerenstva:

 

  1. izv. prof. dr. sc. Danijel Šugar, predsjednik Povjerenstva za upravljanje kvalitetom
  2. izv. prof. dr. sc. Mateo Gašparović, član
  3. izv. prof. dr. sc. Ante Marendić, član
  4. Krunoslav Špoljar, mag. ing. geod. et geoinf., član
  5. dr. sc. Marijan Marjanović, vanjski dionik – Državna geodetska uprava, Zagreb,
  6. Josipa Humski, studentica, članica
  7. Ivana Starinec, članica

 

Plan aktivnosti za osiguravanje kvalitete za ak. god. 2021.-2022.

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close