Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Poslijediplomski specijalistički studij

This post is also available in: English (Engleski)

Izvedbeni plan


Ustroj i provedba poslijediplomskih sveučilišnih specijalističkih studija na Geodetskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te postupak za stjecanje akademskog naziva specijalista iz znanstvenog područja tehničkih znanosti, znanstveno polje geodezija utvrđen je Pravilnikom o poslijediplomskim specijalističkim studijima Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Poslijediplomski specijalistički studij održava se putem praktičnog rada i nastave, a završava izradom i javnom obradom specijalističkog završnog rada. Studij traje jednu akademsku godinu (dva semestra) i student mora steći ukupno 60 ECTS bodova.

Završetkom studija stječe se akademski naziv sveučilišnog specijalista geodezije i geoinformatike.

Geodetski fakultet priprema nove programe sveučilišnog poslijediplomskog specijalističkog studija geodezije i geoinformatike, koji će se temeljiti se na praktičnoj primjeni suvremenih geoprostornih tehnologija za rješavanje aktualnih problema gospodarstva i društva.

Za sve ostale informacije obratite se izv. prof. dr. sc. Ivanu Razumoviću.

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close