Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

8. ZNANSTVENI PIKNIK

Znanstveni piknik najveća je manifestacija popularizacije znanosti u Hrvatskoj koja se kao neformalno druženje sa znanošću i umjetnošću provodi već osam godina. Ovogodišnji Znanstveni piknik je održan u perivoju dvorca Stubički Golubovec u Donjoj Stubici, 27. i 28. rujna 2019.

U prekrasnom okruženju dvorca, na više od sedamdeset izlagačko-edukatorskih pozicija održao se znanstveno popularni program – interaktivne radionice, izložbe, predavanja, prezentacije i sl.

Znanstveni piknik su organizirali Udruga Profesor Baltazar, Krapinsko-zagorska županija, Grad Donja Stubica, Institut Ruđer Bošković i CARNET pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Grada Zagreba, a zemlja partner ove su godine Sjedinjene Američke Države.

Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu predstavljen je radionicom „COPERNICUS – pogled na Zemlju iz svemira“ u organizaciji Copernicus ureda Hrvatska u okviru koje su predstavljeni i Erasmus+ BESTSDI i EO4GEO projekti.

Atmosferu na Znanstvenom pikniku, pogledajte u:

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close