Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Alumni anketa-Geodetski fakultet

U sklopu projekta LABIRINT – Razvoj i izrada standarda zanimanja, kvalifikacija i studijskih programa u geodeziji i geoinformatici, provodi se istraživanje u svrhu praćenja zapošljavanja i karijera diplomiranih studenata Geodetskog fakulteta. Projekt sufinancira Europski socijalni fond, a Geodetski fakultet ga provodi u suradnji s partnerima, Fakultetom građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu i Institutom za razvoj obrazovanja (IRO). Rezultati istraživanja biti će javno dostupni na web stranici projekta Labirint https://labirint.geof.hr.

Anketi možete pristupiti putem linka: https://www.1ka.si/a/251832

Cilj ove ankete je na uzorku bivših studenata diplomskog sveučilišnog studijskog programa Geodezija i geoinformatika dobiti uvid u zadovoljstvo različitim aspektima uvjeta studiranja na Geodetskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, uključujući kvalitetu studijskih programa, vrednovanje znanja studenata, izvedbu nastave, odnosa prema studentima, kao i podršku u studiranju od strane Fakulteta.

Naglašavamo da je istraživanje u potpunosti anonimno te da je sudjelovanje u ovom istraživanju dobrovoljno.
Molimo Vas da na pitanja odgovarate iskreno i otvoreno te da ne izostavite odgovor ni na jedno pitanje. Procijenjeno vrijeme ispunjavanja je 10 minuta.

Provedba aktivnosti predloženog projekta povećat će uključenost i međusobnu suradnju svih ciljnih skupina, osnažiti konzultacije s potrebnim dionicima, doprinijeti ujednačenosti kvalitete različitih studijskih programa, kao i njihovom prihvaćanju od strane tržišta rada te unaprijediti kvalitetu visokog obrazovanja, prvenstveno kroz reviziju struktura studijskih programa i ishoda učenja, unaprjeđenje postojećih studijskih programa i nastavničkih kompetencija.

Molimo Vas da odvojite vrijeme i pomognete svojoj instituciji da kroz Vaše percepcije uspješno modernizira studijske programe za nove generacije studenata koji dolaze.

Anketa će biti dostupna do petka 17. srpnja. 2020. u 23:59

Hvala Vam!

Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close