Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Dan karijera Geodetskog fakulteta

Poštovane studentice i studenti,

Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatska udruga poslodavaca po prvi put organiziraju Dan karijera Geodetskog fakulteta koji će se održati online putem platforme Microsoft Teams u srijedu 23. rujna 2020. s početkom u 10:00 sati.

Dani karijera namijenjeni su svim zainteresiranim studentima Geodetskog fakulteta. Cilj Dana karijera je omogućiti izravnu komunikaciju poslodavaca i studenata te studente upoznati sa stanjem na tržištu rada u Republici Hrvatskoj. Tijekom Dana karijera, studenti će imati priliku upoznati se s predstavnicima tvrtki iz područja geodezije i geoinformatike, raspitati se o mogućnostima obavljanja stručne prakse, kao i mogućnostima stalnog zaposlenja.

Molimo studentice i studente zainteresirane za sudjelovanje na Danu karijera da zaključno do srijede, 16. rujna 2020. godine ispune Predregistracijski obrazac . Ova predregistracija služi nam kako bismo stekli uvid u broj osoba zainteresiranih za sudjelovanje.

Preuzmite Program Dana karijera Geodetskog fakulteta

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close