Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

GEOBIZ project outcome brochure

U okviru Erasmus+ CBHE GEOBIZ projekta kojeg koordinira tim Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, objavljena je „GEOBIZ project outcome brochure“. Autori priloga su partneri na GEOBIZ projektu a urednica GEOBIZ project outcome brochure je prof. dr. sc. Ivana Racetin sa Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

 U ovoj smo publikaciji pokušali prikazati projektne aktivnosti kroz tri godine GEOBIZ projekta i njegove rezultate, a glavni cilj ove brošure je predstavljanje rezultata GEOBIZ projekta, prije svega razvoja i implementacije poslovno-akademskog modela i modernizaciju studijskih sadržaja na temelju uspostavljene suradnje. To je učinjeno dijelom kroz kratki osvrt na pojedine ključne aktivnosti, a dijelom kroz primjere implementacije modela poslovno-akademske suradnje.

 Prilozi u ovoj publikaciji prikazuju učinke ostvarene suradnje na modernizaciju kurikuluma GEOBIZ partnera, kako su implementirani novi sadržaji u studijske programe partnerskih sveučilišta te kako se odvijala suradnja između tvrtki i sveučilišta. Vjerujemo da naša iskustva mogu poslužiti i drugim akademskim institucijama u modernizaciji studijskih programa i jačanju suradnje sa dionicima, bilo gospodarskim ili javnim subjektima. Stoga su pojedinačni izvještaji, poslovni slučajevi razrađeni u praktične vježbe, odnosno sadržaji kolegija dostupni svima u uspostavljenom repozitoriju putem web stranice projekta https://geobiz.eu.

Direktna poveznica na „GEOBIZ project outcome broshure“ nalazi se na web stranici GEOBIZ projekta.

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close