Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

GeoCLIC ljetna škola

U sklopu GeoCLIC Erasmus+ projekta, od 24. do 28. srpnja 2023. u Briselu je organizirana ljetna škola u trajanju od 5 dana sa sudionicima s pet partnerskih sveučilišta: Vrije Sveučilište iz Brisela (Belgija), Politehničko sveučilište u Valenciji (Španjolska), Sveučilište primijenjenih znanosti Weihenstephan-Triesdorf (Njemačka), Sveučilište u Zagrebu (Hrvatska) i Sveučilište u Nikoziji (Cipar). Glavna tema ljetne škole je tehnička obuka u GIS-u i daljinskim istraživanjima za potrebe praćenja klimatskih promjena, a naglasak je bio na klimi u urbanim sredinama. S našeg fakulteta ljetnu školu su pohađali asistenti Dubravka Maurer, Iva Cibilić, Andrea Miletić i Karlo Kević.

Glavni cilj GeoCLIC Erasmus+ projekta je povećati analitičke i profesionalne vještine među studentima  kako bi poboljšali svoje kompetencije u upravljanju klimatskim promjenama korištenjem GIS-a i alata za daljinsko istraživanje. Više o projektu dostupno je na web stranicama: http://geoclic.be/.

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close