Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

IEEE ICEOGI 2023 konferencija, poziv

ICEOGI 2023 je međunarodna konferencija za razmjenu iskustava i znanja među istraživačima koji se bave tehnologijama i aplikacijama za promatranje Zemlje (EO) i geoprostorne informacije (GI). Konferencija, također nudi interdisciplinarni forum za istraživače i stručnjake za svoje predstavljanje i raspravu o najnovijim trendovima, praktičnim izazovima i usvojenim rješenjima u područjima EO i GI.

Inicijativa za organizaciju ICEOGI 2023 nastala je u okviru Erasmus+ SEED4NA projekta koji okuplja sveučilišta i istraživačke centre u Europi i Sjevernoj Africi a u čijem konzorciju aktivno sudjeluje Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Prvu konferenciju ICEOGI suorganiziraju Laboratoire du Traitement d’Images et Rayonnement (Laboratorij za obradu slike i zračenje) University of science and technology houari boumediene  i Laboratoire d’Informatique et des Technologies d’Information d’Oran (Laboratorij za informacijsku tehnologiju i računarstvo u Oranu) ORAN1 University.

Konferencija će se održati u Alžiru od 22. do 24. svibnja 2023. Poziv je u prilogu ove obavijesti, a više informacija možete pronaći na http://iceogi.org/.

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close