Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Obavijest pristupnicima svečanoj promociji i dodjeli diplome

Preddiplomski studij – promocija

Svečana promocija i dodjela diplome za završeni sveučilišni preddiplomski studij geodezije i geoinformatike održat će se u petak 26. studenog 2021. uz pridržavanje epidemioloških mjera. Svečana promocija održat će se s početkom u 12:45 sati.

Radi prozivke i uputa u tijek promocije pristupnici su dužni doći ispred Velike predavaonice 30 minuta prije termina promocije.

 

Diplomski studij – promocija

Svečana promocija i dodjela diplome za završeni sveučilišni diplomski studij geodezije i geoinformatike održat će se u subotu 27. studenog 2021. uz pridržavanje epidemioloških mjera. Svečana promocija za prvu grupu pristupnika (prezimena od A – K) održat će se s početkom u 10 sati, a za drugu grupu (prezimena od L – Ž) s početkom u 12 sati.

Radi oblačenja toga, prozivke i uputa u tijek promocije pristupnici su dužni doći u Veliku predavaonicu 45 minuta prije termina promocije.

 

Pridržavanje epidemioloških mjera

Obzirom na epidemiološku situaciju te Odluke Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom, za sudjelovanje na promociji potrebno je imati EU digitalnu COVID potvrdu ili odgovarajući drugi dokaz o cijepljenju, preboljenoj bolesti odnosno testiranju.

Prilikom ulaska u zgradu fakulteta obavezno je izmjeriti temperaturu, a tijekom boravka u zgradi Fakulteta obavezno je nošenje maski uz održavanje međusobnog razmaka od 2 m.

 

Pristupnici svečanoj promociji i dodjeli diplome za završeni sveučilišni diplomski studij geodezije i geoinformatike mogu u dvorani imati dva gosta. Pristupnici i gosti su dužni prije početka svečane promocije pokazati digitalnu COVID potvrdu ili istu unaprijed dostaviti na referada@geof.hr .  Svečanoj promociji se neće moći pristupiti bez važeće EU digitalne COVID potvrde.

 

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close