Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Održan 1. trening Erasmus+ CBHE SmartWB projekta

U Centru za napredne akademske studije Sveučilišta u Zagrebu, u Dubrovniku od 9.05. – 11.05.2023. održan je prvi trening u okviru Erasmus+ Ka2 CBHE SmartWB (Curricula innovation in climate-smart urban development based on green and energy efficiency with the non-academic sector, project no. 101081724) projekta čiji je hrvatski partner Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Voditelj tima Geodetskog fakulteta na Erasmus+ SmartWB projektu, prof. dr. sc. Željko Bačić i asistentica Iva Cibilić, mag. ing. geod. et geoinf. održali su najveći dio treninga dok su im se online priključile doc. dr. sc. Ana Kuveždić Divjak i izv. prof. Vesna Poslončec-Petrić.

Na treningu zajedno s 15-tak kolega iz Albanije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore razvijamo nove nastavne teme vezane uz unaprjeđenje visokoškolske nastave u području klimatski pametnog i urbanog razvoja u zemljama Zapadnog Balkana.

Više o SmartWB projektu nalazi se na poveznici: https://www.smartwb.ucg.ac.me/.

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close