Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Održan drugi trening u okviru Erasmus+ GeoCLIC projekta

U okviru Erasmus+ GeoCLIC projekta održan je drugi trening za partnere na projektu. Trening je održan od 31.10.-5.11.2022. a organizirali su ga partneri sa Sveučilišta u Nikoziji.

Geodetski fakultet je na treningu predstavljala Iva Cibilić, mag. ing. geod. et geoinf, koja je prezentirala primjere dobre prakse našeg Fakulteta u stvaranju i objavljivanju online materijala učenja kao produkte projekata SPIDER i TODO.

Sam trening obuhvatio je teme dizajniranja online tečaja na platformi Moodle, najbolje prakse za korištenje videa u online tečajevima, kao i praktični dio stvaranja otvorenih materijala za online učenje.

Dijeljenjem akademskih resursa, opći cilj konzorcija je povećati analitičke i profesionalne vještine među studentima i cjeloživotnim učenicima u korištenju GIS alata i metoda daljinskih istraživanja za svrhe upravljanja klimatskim promjenama. Cilj projekta je razviti pet modula koji se odnose na upravljanje klimatskim promjenama i dodatno ih poboljšati korištenjem inovativnih online alata za učenje i međunarodnom suradnjom.

Više o samom projektu nalazi se na poveznici: https://geoclic.be/.

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close