Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Održavanje nastave u akademskoj godini 2020/2021.

Nastava u akademskoj godini 2020/2021. za studente preddiplomskog i diplomskog studija geodezije i geoinformatike započet će 28. rujna 2020. godine, prema rasporedu koji će biti objavljen 21. rujna 2020.

Nastava će se održavati prema mješovitom modelu na sljedeći način:

· studenti 1. i 5. semestra preddiplomskog studija, te studenti 3. semestra diplomskog studija u prvom tjednu imaju nastavu u prostorima Fakulteta, a sljedeći tjedan imaju nastavu na daljinu.

· studenti 3. semestra preddiplomskog studija, te studenti 1. semestra diplomskog studija u prvom tjednu imaju nastavu na daljinu, a sljedeći tjedan imaju nastavu u prostorima Fakulteta.

Nastava na daljinu će se provoditi putem sustava Microsoft Teams i Merlin, uz obaveznu interakciju nastavnika sa studentima u stvarnom vremenu.

Nastava u prostorima Fakulteta provodit će se u skladu sa smjernicama i preporukama nadležnih državnih tijela kako slijedi:

· Prostorije u kojima borave studenti dezinficirat će se prilikom izmjena nastavnih grupa.

· Dezinficijensi će biti dostupni ispred predavaonica i sanitarnih čvorova.

· Nošenje maski tijekom boravka na Fakultetu je obavezno.

· Broj studenata u predavaonicama bit će ograničen, a pri ulasku i izlasku te tijekom kretanja Fakultetom, mora se držati razmak od drugih osoba.

· Na početku akademske godine svi nastavnici, studenti i zaposlenici su dužni potpisati izjavu o preuzimanju obveze mjerenja tjelesne temperature prije svakog dolaska na Fakultet. S povišenom tjelesnom temperaturom, dišnim i/ili drugim simptomima zaraznih bolesti nije dopušteno dolaziti u prostore Fakulteta.

Sve navedeno primjenjujemo kako bismo našim studentima osigurali maksimalnu kvalitetu nastave uz najveću moguću brigu o zdravlju i sigurnosti svih studenata i zaposlenika.

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close