Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Postani istraživač u projektu TODO! Poziv studentima poslijediplomskih studija – rok za prijavu 8.4.2021.

Call for Early Stage Researchers – Spring 2021 Call


Twinning Open Data Operational – TODO (https://todo-project.eu) je znanstveno-istraživački projekt kojeg financira Europska unija u sklopu programa Obzor 2020. Glavni cilj projekta je povećati interdisciplinarne znanstveno-istraživačke aktivnosti i inovacijski kapacitet sastavnica Sveučilišta u Zagrebu u području otvorenih podataka.

Pozivamo studente poslijediplomskih studija zainteresirane za istraživanja otvorenih podataka da se prijave za sudjelovanje i iskoristite mogućnosti koje TODO projekt nudi mladim istraživačima: on-line trening, mentorstvo i podrška međunarodnih znanstvenika, sudjelovanje u istraživačkim seminarima i konferencijama te boravak u stranim partnerskim institucijama i rad u međunarodnom i interdisciplinarnom okruženju.
Prijave su otvorene do 8. travnja 2021., putem kratkog upitnika na: (http://science.geof.unizg.hr/todo/course/index.php?categoryid=1)

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close