Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Potpisan Ugovor o nabavi usluga uspostave sustava STOKIS i edukcija korisnika

Dana 21. listopada  2019. godine zamjenik glavnog ravnatelja Državne geodetske uprave g. Antun Vidaković i direktor tvrtke CADCOM d.o.o. Vedran Car kao predstavnik zajednice ponuditelja : CADCOM d.o.o.; Geo Grupa d.o.o.; VEROX d.o.o.; Sveučilište u Zagrebu, Geodetski fakultet potpisali su Ugovor o nabavi usluga uspostave sustava STOKIS i edukcija korisnika.

Potpisani ugovor sastavni je element projekta pod nazivom „Uspostava službenog topografsko-kartografskog informacijskog sustava koji će se koristiti kao podloga za geoinformacijske sustave tijela državne uprave i javnog sektora” koji je u iznosu od 85% sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a čija je ukupna vrijednost 7.500.000,00 kuna. Vrijednost potpisanog ugovora za uslugu uspostave STOKIS-a 6.470.812,50 (s PDV-om).

Kroz projekt će se uspostaviti kartografska produkcija za TK50, TK100 i TK250 u DGU, izraditi e-servisi za navedena mjerila i biti izvršena edukacija budućih korisnika.

Vijest preuzeta s: https://dgu.gov.hr/vijesti/potpisan-ugovor-o-nabavi-usluga-uspostave-sustava-stokis-i-edukcija-korisnika/5267

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close