Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Poziv tvrtkama iz područja geodezije i geoinformatike za predstavljanje na 3. Danu karijera Geodetskog fakulteta

Poštovani,

Centar za razvoj karijera studenata Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Državnom geodetskom upravom, Hrvatskom komorom ovlaštenih inženjera geodezije, Hrvatskom udrugom poslodavaca i Hrvatskom udrugom bivših studenata i prijatelja Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (AMCA-Geof) organizira 3. Dane karijera Geodetskog fakulteta koji će se održati 01. i 02. lipnja 2023. u dvorani Brijuni na Zagrebačkom velesajmu.

Cilj Dana karijera je omogućiti izravnu komunikaciju poslodavaca i studenata, upoznati studente sa stanjem na tržištu rada u Republici Hrvatskoj, pripremiti ih i podržati u planiranju karijere. Ove godine, osim pružanja prilike studentima da se upoznaju s predstavnicima tvrtki iz područja geodezije i geoinformatike i raspitaju o mogućnostima obavljanja stručne prakse, kao i mogućnostima stalnog zaposlenja, održat će se predavanja iz područja geodezije i geoinformatike te predavanja s ciljem pripreme studenata za razgovor za posao i izradu što kvalitetnijih životopisa i molbi.

Ukoliko ste zainteresirani predstaviti se našim studentima završne godine sveučilišnog diplomskog studija, molimo da nas kontaktirate na email Centra za razvoj karijera studenata Geodetskog fakulteta centar.karijera@geof.unizg.hr . Predstavljanje tvrtki predviđeno je za četvrtak 01. lipnja 2023 u vremenu od 10:00 do 13:00 u dvorani Brijuni uz prezentaciju u trajanju do 10 minuta koju predstavnik vaše tvrtke u predviđenom terminu izlaže studentima Geodetskog fakulteta.

U istom terminu, ispred dvorane Brijuni biti će osiguran info pult rezerviran za vašu tvrtku gdje zainteresirani studenti mogu od Vas dobiti dodatne informacije o vašoj tvrtki, mogućnostima zaposlenja te razvoja karijere (Centar za razvoj karijera studenata će osigurati stol, stolice, računalo, monitor).

Bili bismo Vam zahvalni na odgovoru i iskazu interesa do 22. svibnja 2023. kako bi smo pravodobno mogli pripremiti 3. Dane karijera.

Vjerujemo da ćete prepoznati ovu inicijativu te se veselimo suradnji s Vama na 3. Danu karijera Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Unaprijed zahvaljujemo na odazivu i srdačan pozdrav,

Program – 3. dan karijera

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close