Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Proces iseljenja Geodetskog fakulteta

Geodetski fakultet je došao do kraja još jednog poglavlja u svojoj dugogodišnjoj povijesti. Tako draga nam zgrada u Kačićevoj 26 je previše nastradala u dva potresa koja su nas zadesila te joj je potrebna temeljita obnova. Posljednjih šest mjeseci je pokrenut proces preseljenja koji je svoj vrhunac doživio u protekla dva tjedna. Marljivo smo pakirali sve knjige i opremu kako bismo našim studentima mogli i dalje pružati najbolje moguće obrazovanje, ovaj semestar na Zagrebačkom velesajmu, a od iduće akademske godine u Ulici grada Gospića u prostoru Tekstilprometa zajedno sa Arhitekturom, Građevinom te Strojarstvom i brodogradnjom.

Za vrijeme obnove koja bi trebala trajati cca. 18 mjeseci, privremeni uredi Fakulteta bit će na adresi Savska cesta 144a.

Dok nam dom od ponedjeljka 13. ožujka postaje gradilište, petak smo iskoristili za oproštajnu zabavu, ali ne zbogom, nego samo doviđenja.

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close