Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

SEED4NA tim na Teangeo2022

Erasmus+ SEED4NA tim Geodetskog fakulteta od 18. do 21. listopada 2022. je sudjelovao na trećoj međunarodnoj konferenciji “3rd International Conference & Exhibition Advanced Geospatial Science & Technology (TeanGeo 2022)”. Konferenciju je organizirao Regionalni centar za daljinska istraživanja država Sjeverne Afrike (CRTEAN) koji je jedan od partnera na SEED4NA projektu.

Geodetski fakultet predstavljen je na konferenciji sa više aktivnosti među kojima izdvajamo: pozvano predavanje prof. dr. sc. Željka Bačića na temu „Remote sensing technologies & GIS for emergency management“, dr. sc. Zvonimir Nevistić prezentirao je rad “Challenges of Using Drones and Software Solutions for Smart Cities” (autori: Zvonimir Nevistić, Mateo Brešić, Željko Bačić), Iva Cibilić, mag. ing. geod. et geoinf., prezentirala je rad: “Satellite imagery in creation of hazard maps” (autori: Iva Cibilić, Luka Mamić, Vesna Poslončec-Petrić), a izv. prof. dr. sc. Vesna Poslončec-Petrić je sudjelovala na panelu o mogućnostima i izazovima suradnje EU i sjeverne Afrike s posebnim naglaskom na rezultate ostvarene u okviru SEED4NA projekta.

Podsjetimo, SEED4NA je Erasmus+ CBHE projekt u čijem konzorciju važnu ulogu ima Geodetski fakultet. Projekt je započeo 2020. i ima za cilj poboljšati kvalitetu visokog obrazovanja u sjevernoj Africi u SDI i EO područjima, a više o projektu i samoj konferenciji možete pronaći na poveznici: http://seed4na.eu/.

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close