Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

SmartWB newsletter #1

Objavljen je prvi broj elektronskih novina u okviru Erasmus+ CBHE projekta Curricula innovation in climate-smart urban development based on green and energy efficiency with the non-academic sector (SmartWB).

 Na 18 stranica ove elektronske novine donose pregled projektnih aktivnosti SmartWB projekta koji je započeo u siječnju 2023. godine te pregled objavljenih i usvojenih projektnih dokumenata.

 Također, ovaj newsletter donosi i prilog o Prvom tematskom osposobljavanje nastavnog osoblja (First theme-based training of teaching staff for acquiring new practical skills)  koji je održan u Dubrovniku u Centru za napredne studije Sveučilišta u Zagrebu u organizaciji Geodetskog fakulteta.

 Uživajte u novim elektronskim novinama koje se nalaze u prilogu ove obavijesti a više informacija o SmartWB projektu dostupno je na: https://www.smartwb.ucg.ac.me

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close