Font Dyslexic Kontrast

ZATVORI

Dodatne informacije – Svečana promocija i dodjela diploma za završeni sveučilišni preddiplomski i diplomski studij geodezije i geoinformatike

Poštovana/i

pozivamo Vas na svečanu promociju i dodjelu diplome za završeni sveučilišni preddiplomski i diplomski studij geodezije i geoinformatike.

Za studente koji su završili diplomski studij geodezije i geoinformatike do 30. rujna 2021., dodjela diploma (promocija) održat će se u subotu 27. studenog 2021. godine u Velikoj predavaonici s početkom u 10.00 sati i u 12.00 sati. Svaki pristupnik u dvorani može imati dva gosta.

Za studente koji su završili preddiplomski studij geodezije i geoinformatike, dodjela diploma (promocija) održat će se u petak 26. studenog 2021. godine u Velikoj predavaonici s početkom u 12:30 sati. Gosti neće moći prisustvovati promociji studenata koji su završili preddiplomski studij.

Pozivi na svečanu promociju nalazi se u prilogu ove obavijesti. Rokovi za uplatu troškova izrade isprava i promocije produžen je do 17. studenog 2021.

Obzirom na epidemiološku situaciju te Odluke Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom, za sudjelovanje na promociji potrebno je imati EU digitalnu COVID potvrdu ili odgovarajući drugi dokaz o cijepljenju, preboljenoj bolesti odnosno testiranju.

Prilikom ulaska u zgradu fakulteta obavezno je izmjeriti temperaturu, a tijekom boravka u zgradi Fakulteta obavezno je nošenje maski uz održavanje međusobnog razmaka od 2 m.

 

Preuzmite poziv – preddiplomski studij

Preuzmite poziv – diplomski studij

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close