Font Kontrast

CLOSE

Posjet učenika Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik

This post is also available in: Hrvatski (Croatian)

Dana 13. prosinca 2019. godine nastavnici i učenici 2. i 3. razreda Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik posjetili su Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Goste iz Dubrovnika pozdravili su dekan Geodetskog fakulteta izv. prof. dr. sc. Almin Đapo, prodekan za nastavu i studente doc. dr. sc. Ante Marendić te prodekan za financije i poslovanje doc. dr. sc. Mateo Gašparović. Nakon što su nastavnici i učenici upoznati s organizacijom i radom Geodetskog fakulteta te sa studijskim programima koji se izvode na Geodetskom fakultetu, doc. Gašparović održao je predavanje Program Copernicus: od znanosti do praktične primjene, nakon čega je predsjednica studentskog zbora Marijana Križić upoznala goste s aktivnostima studentskog zbora Geodetskog fakulteta.

Nakon predavanja, gosti su razgledali predavaonice, računaonice te Laboratorij za mjerenje i mjernu tehniku u prizemlju Fakulteta gdje su ih doc. dr. sc. Loris Redovniković i Ivan Kolar mag. ing. geod. et geoinf. upoznali s mjernim instrumentima i radom laboratorija.

Share via:

We are using cookies to enhance your site experience. By continuing to browse or by clicking ‘Accept’, you agree to the storing of cookies on your device. here and find out more information.Close