Font Kontrast

ZATVORI

Posjet učenika Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik

This post is also available in: English (Engleski)

Dana 13. prosinca 2019. godine nastavnici i učenici 2. i 3. razreda Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik posjetili su Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Goste iz Dubrovnika pozdravili su dekan Geodetskog fakulteta izv. prof. dr. sc. Almin Đapo, prodekan za nastavu i studente doc. dr. sc. Ante Marendić te prodekan za financije i poslovanje doc. dr. sc. Mateo Gašparović. Nakon što su nastavnici i učenici upoznati s organizacijom i radom Geodetskog fakulteta te sa studijskim programima koji se izvode na Geodetskom fakultetu, doc. Gašparović održao je predavanje Program Copernicus: od znanosti do praktične primjene, nakon čega je predsjednica studentskog zbora Marijana Križić upoznala goste s aktivnostima studentskog zbora Geodetskog fakulteta.

Nakon predavanja, gosti su razgledali predavaonice, računaonice te Laboratorij za mjerenje i mjernu tehniku u prizemlju Fakulteta gdje su ih doc. dr. sc. Loris Redovniković i Ivan Kolar mag. ing. geod. et geoinf. upoznali s mjernim instrumentima i radom laboratorija.

Podijelite na:

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close