Preskoči vijesti

Vijesti

Slika GEOF webmaster
Natječaj za dodjelu Nagrade Geodetskog fakulteta i Nagrade dekana Geodetskog fakulteta
napisao/la geof webmaster - Petak, 27 Srpanj 2018, 11:02
 

U svrhu poticanja rada i zalaganja studenata u svladavanju nastavnog gradiva i postizanju što boljeg uspjeha u nastavi te u svrhu poticanja znanstvenog i kreativnog rada, studentima Geodetskog fakulteta dodijelit će se nagrade za postignut odličan uspjeh, odnosno za najbolje pisane radove.

Više o uvjetima natječaja možete pročitati ovdje.

 
Slika GEOF webmaster
Odluka o prijelazu i uvjetima prijelaza studenata s drugih fakulteta na sveučilišni preddiplomski i diplomski studij geodezije i geoinformatike u ak. god. 2018./2019.
napisao/la geof webmaster - Srijeda, 25 Srpanj 2018, 10:00
 

Više informacija možete pronaći ovdje.

 
Slika GEOF webmaster
18. međunarodna multidisciplinarna znanstvena konferencija SGEM 2018
napisao/la geof webmaster - Srijeda, 11 Srpanj 2018, 15:39
 

Od 30. lipnja do 9. srpnja 2018. održana je 18. međunarodna multidisciplinarna znanstvena konferencija SGEM 2018 u Albeni, Bugarska. Nagradu za najbolju prezentaciju istraživanja u kategoriji PhD Students dobio je naš djelatnik Dino Dobrinić za rad pod nazivom „Urban vegetation detection based on the land-cover classification of PlanetScope, RapidEye and WorldView-2 satellite imagery“, autora Gašparović, M., Dobrinić, D. i Medak, D.
Čestitamo Dinu Dobriniću na osvojenoj nagradi!

 
Slika GEOF webmaster
Dodjela Rektorove nagrade
napisao/la geof webmaster - Srijeda, 11 Srpanj 2018, 10:03
 

Rektorove nagrade su dodijeljene na svečanosti kojoj su nazočili prorektori, dekani i prodekani fakulteta i akademija, profesori i studenti. Svečanost je održana na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 06. 07. 2018, a od prijavljena 283 rada, njih 172 je nagrađeno. Na svečanosti su bili nazočni prodekani i studenti Geodetskog fakulteta. U kategoriji a) Nagrada za individualni znanstveni i umjetnički rad (jedan ili dva autora) rektorovu nagradu dobila je studentica Geodetskog fakulteta Marta Pokupić. Čestitamo studentici Marti Pokupić na osvojenoj nagradi.

 
Slika GEOF webmaster
2. BESTSDI ljetna škola održana u Splitu
napisao/la geof webmaster - Srijeda, 11 Srpanj 2018, 10:03
 

U okviru Erasmus+ Ka2 „Western Balkans Academic Education Evolution and Professional’s Sustainable Training for Spatial Data Infrastructures – BESTSDI“ projekta u provedbi kojeg sudjeluje 11 sveučilišta iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova i Srbije (partnerske zemlje) te 5 sveučilišta iz Belgije, Makedonije, Njemačke i Hrvatske (programske zemlje), a čiji je nositelj Sveučilište u Zagrebu (Geodetski fakultet), od 26.-30. lipnja 2018. godine, na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu, održana je 2. BESTSDI ljetna škola.

Više informacija možete pronaći ovdje.

 
Slika GEOF webmaster
7. međunarodna konferencija o kartografiji i GIS-u
napisao/la geof webmaster - Utorak, 26 Lipanj 2018, 08:28
 

U Sozopolu u Bugarskoj održana je 7. međunarodna konferencija o kartografiji i GIS-u. Matjaž Štanfel, student na doktorskom studiju na Geodetskom fakultetu, dobio je Nagradu mladom znanstveniku. Čestitamo!