Alumni

AMCA-GEOF - Hrvatska udruga bivših studenata i prijatelja Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

POČETNA | POVIJEST | O UDRUZI | NOVOSTI | AMAC UNIZG | POSTANI ČLAN | KONTAKT

Pri fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu osnovane su ili se osnivaju AMAC/AMCA udruge koje okupljaju svoje bivše studente. S druge strane, nekadašnji članovi našeg Sveučilišta koji žive i djeluju van granica naše zemlje osnovali su svoje udruge diljem svijeta. Svaka od tih udruga ima svoje pojedinisti organizacije i djelovanja, ali im je svima zajednička zadaća okupljanje svojih alumnija i promicanje alumni ideje među sadašnjim i budućim članovima. AMAC/AMCA udruge u zemlji i neformalno su objedinjene pod nazivom AMAC Domus, a udruge osnovane u inozemstvu pod nazivom AMAC Mundus.

AMAC Domus i AMAC Mundus udruge okupljene su u Savez AMAC/AMCA društava bivših studenata i prijatelja Sveučilišta u Zagrebu koje ima svoje Predsjedništvo, Časni sud i Nadzorno povjerenstvo. Predsjednici i članovi tijela Saveza biraju se svake četiri godine na Saboru Saveza.

Geodetski fakultet ima alumni udrugu, koju su osnovali bivši studenti samostalno. Fakultet je pokrenuo inicijativu za osnivanje. Svi zainteresirani se pozivaju da se prijave na ovaj intranet.

Za prijavu je potrebno kreirati korisnički račun na sustavu i prijaviti se na intranet Alumni udruge bivših studenata Geodetskog fakulteta. Svoje podatke unesite u profil, a ideje i prijedloge na odgovarajućem forumu.

Ovaj intranet također može poslužiti za ostvarivanje bolje suradnje Fakulteta s bivšim studentima. Na odgovarajućem forumu možete postavljati pitanja predsjedništvu Udruge.